Pro TV S.A. şi UPC au încheiat un parteneriat pentru distribuţia Voyo

Postat la 07 august 2012 31 afişări

Accesul la Voyo, cel mai modern portal de entertainment, poate fi achiziţionat şi de la magazinele UPC din toată ţara, precum şi prin intermediul site-ului companiei - www.upc.ro -, din data de 6 august, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cu abonamentul Voyo integrat în serviciul de televiziune digitală/Fiber Power de la UPC, utilizatorii au acces la peste 500 de filme de box-office, seriale, emisiunile Pro TV, precum şi transmisiuni sportive şi concerte. Până la finalul lui 2012, baza de conţinut voyo.ro se va extinde la peste 1.000 de filme. "Datorită parteneriatului cu UPC, consumatorilor de entertainment din România li se facilitează accesul la un serviciu modern şi complet, care oferă conţinut exclusiv şi 100% legal", a declarat Costi Mocanu, director general Pro TV SA. "Parteneriatul cu Pro TV ne duce cu încă un pas mai aproape de promisiunea noastră, aceea de a deschide lumea digitală pentru toţi românii şi de a le oferi experienţe de neuitat. Casa digitală UPC se îmbogăţeşte astfel cu nou conţinut premium, disponibil pe Voyo.ro. Iar cu internetul de mare viteză Fiber Power de la UPC, clienţii noştri au oportunitatea de a se bucura la maximum de divertisment şi conţinut de calitate şi în mediul online", spune Severina Pascu, CEO UPC România.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
protv,
upc,
voyo,
parteneriat,
distributie
/actualitate/afaceri/pro-tv-s-a-si-upc-au-incheiat-un-parteneriat-pentru-distributia-voyo-9928276
9928276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.