Primul Next Home din Romania, in centrul comercial Liberty Center

Postat la 01 aprilie 2009 189 afişări

Retailerul englez de decoratiuni Next Home va deschide maine (joi, 2 aprilie) primul magazin de decoratiuni din tara, in urma unei investitii de 200.000 de euro, in centrul comercial bucurestean Liberty Center.

Magazinul are o suprafata de 100 de metri patrati si va oferi produse pentru amenajarea casei. “Suntem bucurosi sa lansam Next Home in Romania pentru ca vom putea oferi clientilor produse de calitate, cu un design special la un pret rezonabil. Avem propuneri care se pot potrivit stilului si personalitatii oricarei case”, a declarat Victoria Houghton, managing director al companiei.

 

Next este un retailer englez care isi asigura distributia prin trei canale principale: Next Retail (un lant de peste 480 de magazine in toata lumea), Next Directory (un catalog ce se distribuie prin direct mailing) si un site. Primul magazin Next (cu imbracaminte) a fost deschis anul trecut.

 

“Next Home completeaza foarte vine oferta din Liberty Center si speram sa convinga cat mai multi clienti. Este un brand pe care ne bucuram sa il includem in portofoliul de retaileri. Mandria este cu atat mai mare cu cat brandul Next Home a ales Liberty Center pentru a-si face intrarea pe piata”, a declarat Marius Barbu, director executiv al centrului comercial.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/primul-next-home-din-romania-in-centrul-comercial-liberty-center-4128517
4128517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.