Primul Mol la Vaslui

Postat la 24 martie 2009 190 afişări

Prima benzinarie Mol din judetul Vaslui a necesitat o investitie de un milion de euro.

Benzinaria Mol de la Vaslui este a patra investitie a retailerului ungar in zona Moldovei, in 2008 fiind deschise aici alte trei benzinarii: una în Iasi si doua in Vaslui. Investitia de la Vaslui a costat un milion de euro, pret care nu include costul terenului. Benzinaria MOL a fost construita pe o suprafata de aproximativ 2.250 mp. Extinderea Mol in Romania a avut ca prioritate Transilvania si Muntenia, retea unde grupul detine 133 de benzinarii. Din 2008, Mol a inceput sa se uite cu atentie si spre zona Moldovei.

“Ne-am propus să avem o acoperire teritorială echilibrată în Romania. Dorim să oferim produse si servicii de calitate inaltă tuturor clientilor nostri din tara, respectand in acelasi timp principiile dezvoltarii durabile. Aceasta benzinarie, deschisa recent este o constructie moderna care poate fi observata de la mare distanţa de catre clientii aflati in tranzit, flote de masini sau transportatori, pe rutele acestora catre Iasi sau chiar Chisinau. Totodata, amplasamentul este situat în vecinatatea unui centru comercial care va fi deschis în curand, venind în ajutorul soferilor din Barlad”, a spus Zsolt Szalay, Country Chairman MOL Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mol,
Vaslui,
benzinarie,
energie
/actualitate/afaceri/primul-mol-la-vaslui-4079823
4079823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.