Primul magazin Mango Touch in Cluj

Postat la 26 martie 2008 80 afişări

Grupul spaniol Mango a deschis la Cluj, prin franciza, primul magazin Mango Touch din Europa de Est si al saptelea din lume.

Grupul Mango si-a facut intrarea pe piata locala si cu linia de bijuterii. Primul spatiu de vanzare exclusiv pentru bijuterii Mango Touch se intinde pe 75 de metri patrati, inchiriati la parterul mall-ului Iulius Mall din Cluj, si vinde bijuterii, incaltaminte, posete si marochinarie.

Reprezentantii firmei Peeraj Brands International, care detine franciza pe Romania pentru linia de bijuterii a retailerului spaniol de imbracaminte si accesorii, estimeaza vanzari de circa 600.000 de euro pana la sfarsitul anului in curs.

Reprezentantii brandului anunta ca-si vor extinde reteaua in Romania pana sa sfarsitul lui 2008 si iau in calcul colaborarea directa cu celelelte mall-uri din reteaua Iulius Group.

Mango Touch este cea de-a doua premiera lansata de Iulius Mall Cluj in luna martie, dupa deschiderea, la inceputul lunii, a cafenelei Starbucks, prima din Romania aflata in afara capitalei. Printre premierele marcate odata cu inaugurarea celui mai mare mall din tara se numara si magazinele brandurilor Jack Wolfskin, Bossini, Tiffi, Taylors sau Energiers.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accesorii,
Mango
/actualitate/afaceri/primul-magazin-mango-touch-in-cluj-2488565
2488565
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.