Primul hotel de lux pentru animale: room service, meniu personalizat, taxi si televizor

Postat la 28 octombrie 2010 57 afişări

O camera VIP costa 120 de lei - cainele sta tolanit pe canapea cu ochii in televizor, exact ca acasa. Are etajere cu carti, incalzire prin pardoseala, meniu personalizat si e urmarit prin camera web.

Room service-ul e instruit sa fie discret cu cei cazati, asa ca umbla pe holuri asa incat sa nu deranjeze cateii din tabieturi. In dreptul fiecarei camere exista o placuta cu numele cainelui, ora de masa, de plimbare si ora sosirii.

Cea mai ieftina camera la hotelul pentru animale costa 45 de lei pe zi. In scurt timp, patronii intentioneaza sa construiasca, langa hotel, si un spa pentru animale. Hotelul i-a costat 150.000 de euro.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii,
hotel,
animale de casa,
caini,
pisici,
lux,
vip
/actualitate/afaceri/primul-hotel-de-lux-pentru-animale-room-service-meniu-personalizat-taxi-si-televizor-7594894
7594894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.