Primul Buddhattitude SPA se va deschide in vara in Bucuresti

Postat la 22 decembrie 2009 49 afişări

La aproximativ 2 luni de la anuntul disponibilitatii francizei pentru piata din Romania, reprezentantii Geoge V (compania care detine franciza) au semnat cu un partener local pentru demararea proiectului. Buddhattitude SPA & Restaurant va fi deschis in Bucuresti cel mai tarziu in iunie 2010, in cadrul Casei Otetelesanu, o casa istorica situata in centrul orasului.

"Suntem incantati de locatia aleasa in Bucuresti deoarece rezoneaza cu filosofia Buddha-Bar si este in acelasi timp un loc unic. Personal, o vad ca un loc definit prin contrastul dintre specificul romanesc al exteriorului si interiorul sau oriental. Iar acest lucru va contribui la crearea ambiantei care face Buddha-Bar unic si apreciat in toata lumea" a declarat Tarja Visan, unul dintre proprietarii francizei BuddhaBar.

Locatia Buddhattitude din Bucuresti va fi pe 5 etaje si va include spatii separate in care oaspetii sa aiba parte de tratamente speciale de relaxare sau bucatarie fusion. Franciza este disponibila la preturi cuprinse intre 150.000 - 200.000 euro, conform informatiilor oferite de reprezentantii George V, in urma cu aproximativ 2 luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
Buddhattitude,
SPA,
Geoge V,
franciza
/actualitate/afaceri/primul-buddhattitude-spa-se-va-deschide-in-vara-in-bucuresti-5196542
5196542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.