Primele zvonuri despre iPad 2. Se lanseaza in februarie? (VIDEO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 10 ianuarie 2011 17 afişări

A doua versiune a tabletei iPad - iPad 2 - semnata de Apple ar putea fi lansata in trei-patru saptamani, o data probabila fiind chiar 1 februarie, dupa estimarile lui Kevin Rose, fondatorul Digg.

Multi s-ar fi asteptat ca Apple sa faca un anunt cu privire la iPad 2 chiar la Consumer Electronics Show, cel mai mare targ de tehnologie din lume, desfasurat saptamana trecuta la Las Vegas, dar Rose sustine ca primele anunturi vor fi facute in cateva saptamani, citand surse "de incredere" din cadrul Apple. "Apple va anunta iPad-ul 2 in urmatoarele trei-patru saptamani, posibil pe 1 februarie", scrie Kevin Rose pe blogul sau.

Pana acum, sursele lui Rose s-au dovedit a fi de incredere, bloggerul american avand informatii despre noul iPod nano inainte ca acesta sa apara pe piata, dar si despre functia de Copy/Paste adaugata update-ului iPhone 3.0.

iPad 2 va avea un ecran la rezolutie mai mare decat versiunea actuala a tabletei si capabilitati de video chat, dispozitivul fiind dotat cu camere video pe ambele parti, caracteristica deja specifica majoritatii tabletelor din piata care functioneaza pe platforma Android, precum si telefoanelor mobile inteligente prezentate la Consumer Electronics Show saptamana trecuta.

Conform unor zvonuri anterioare, iPad 2 va avea si conectivitate USB, va fi mai subtire decat versiunea actuala, iar procesorul va fi si el mai performant. Despre pret se spune insa ca va fi similar cu cel practicat in prezent pentru tableta Apple.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it&c,
iPad 2,
Apple,
Kevin Rose,
Digg
/actualitate/afaceri/primele-zvonuri-despre-ipad-2-se-lanseaza-in-februarie-video-7876547
7876547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.