Popoviciu investeste 20 mil. euro in mallul din Oradea

Postat la 29 septembrie 2010 32 afişări

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care a castigat in urma cu trei luni licitatia pentru achizitia mallului Tiago din Oradea, aflat in faliment, prin intermediul firmei Shopping Center Holding, va investi circa 20 de milioane de euro pentru a finaliza proiectul in primavara anului viitor.

"Am reusit intr-o luna sa ajungem la faza finala in ceea ce priveste negocierea cu retailerii pentru ocuparea a circa 60% din spatiul disponibil. Vom miza pe segmentul de entertainment, care are alocat circa 10.000 de metri patrati din mall", a declarat Cristina Dinu, administratorul Shopping Center Holding.

Firma Shopping Center Holding este controlata de Karias Trading, inregistrata in Limassol, Cipru, iar Dumitru Ciocoiu, un apropiat al omului de afaceri Gabriel Popoviciu, detine 10% din actiuni.

Proprietarii au schimbat numele centrului comercial din Tiago Mall in Oradea Shopping City.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Tiago,
Oradea,
mall,
faliment,
Popoviciu,
investitie
/actualitate/afaceri/popoviciu-investeste-20-mil-euro-in-mallul-din-oradea-7431015
7431015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.