Pleon Graffiti are un nou PR Director

Postat la 14 februarie 2008 2 afişări

Pleon Graffiti, divizia de relatii publice a agentiei Graffiti BBDO, va fi condusa din aceasta luna de Mircea Tomescu, in calitate de PR Director

Acesta va coordona echipa Pleon Graffiti si strategia de dezvoltare a agentiei pe termen mediu si lung. Mircea Tomescu are 29 de ani, iar pana acum a mai lucrat la Pro TV, Jurnalul National, agentia Mercury Promotions si agentia Graffiti BBDO unde din 2006 a fost Account Director.

Mircea Tomescu o inlocuieste pe Liliana Serban care a fost PR Director al Pleon Graffiti intre 2005 si ianuarie 2008.

Pleon Graffiti este afiliata din ianuarie 2006 la Pleon, cea mai mare retea europeana de relatii publice, parte din reteaua Brodeur/Pleon Worldwide si parte a grupului de comunicare Omnicom.t

Printre clientii agentiei se numara Pepsi, Automobile Dacia, Renault Nissan, Allianz-Tiriac Pensii Private, Henkel, Wrigley, Scandia Sibiu, Schlumberger, Egger, Chronolik.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/pleon-graffiti-are-un-nou-pr-director-2386371
2386371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.