Piraeus Bank a emis instrumente financiare in valoare de 3,5 mld euro

Postat la 18 august 2009 15 afişări

Piraeus Bank a finalizat un program de emisiuni de instrumente financiare in valoare de 3,5 miliarde de euro, fondurile atrase de pe piata financiara internationala prin astfel de operatiuni ajungand la 5,1 miliarde de euro in 2009, a anuntat, banca elena, prezenta si in Romania.

Banca a vandut luni instrumente financiare in valoare de 2,35 miliarde de euro, dupa ce a plasat vineri doua emisiuni similare in valoare de 540 milioane de euro si 558 milioane de euro, fondurile contribuind la consolidarea situatiei lichiditatii grupului, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit, remis bursei din Atena.

Piraeus a derulat in trimestrul al doilea din 2009 un program similar prin care a atras fonduri de 1,62 miliarde de euro, totalul fondurilor obtinute de la inceputul anului din emisiuni de instrumente financiare ajungand la 5,1 miliarde de euro.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/piraeus-bank-a-emis-instrumente-financiare-in-valoare-de-3-5-mld-euro-4776666
4776666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.