Piata de avioane private a inceput sa creasca

Postat la 20 iulie 2010 88 afişări

Piata avioanelor private a inceput din nou sa creasca - oficialii companiei americane de avioane private New Flight Charters spun ca numarul de rezervari a crescut cu 76% in iunie comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut - "un rezultat excelent atat pentru compania noastra cat si pentru industrie in general". Acestia sustin ca in prima jumatate a lui 2010 numarul de rezervari a crescut cu aproape un sfert pe zborurile interne americane dar si pe rutele Canada, Mexic, Marea Britanie si Italia.

Ca raspuns la cererea din ce in ce mai mare companiile au devenit specializate in a oferi cat mai multe facilitati clientilor lor. In iunie, British Airways a anuntat un parteneriat cu CitationAir in urma caruia a lansat un nou serviciu - avioane private pe rutele americane si caraibiene pentru 6.000-10.000 de dolari pe ora.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
avioane private,
zboruri
/actualitate/afaceri/piata-de-avioane-private-a-inceput-sa-creasca-6634696
6634696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.