Petr Sichrovsky este noul director Xerox Romania

Postat la 26 august 2009 10 afişări

Incepand cu 1 august acest an, Petr Sichrovsky ocupa functia de Country General Manager al Xerox Romania si Republica Moldova, inlocuindu-l pe Marius Persinaru. Noul CEO de la Xerox este cel care a condus Xerox Cehia si Slovacia timp de patru ani.

In ce priveste Xerox Romania, Sichrovsky vrea sa obtina performate asemanatoare cu cele pe care le-a obtinut la conducerea Xerox Cehia si Slovacia, unde a reusit sa tripleze dimensiunile companiei, obtinand cresteri succesive ale cifrei de afaceri, in conditii de profitabilitate.

"Piata din Cehia este mult mai dezvoltata decat piata din Romania, unul dintre motive fiind faptul ca Cehia face parte de mai mult timp din Uniunea Europeana", a spus Petr Sichrovsky. "Cred insa ca piata din Romania are un potential mare si avem posibilitatea sa crestem mult mai mult in viitor", a completat acesta, precizand ca pe parcursul conducerii Xerox Romania acesta va adopta cele facute de fostul CEO al companiei, insa va aduce si lucruri noi."Acum trebuie sa vad cum functioneaza piata locala si sa vad cum se afacerea Xerox aici", a mai adaugat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
xerox,
companie,
ue,
romania
/actualitate/afaceri/petr-sichrovsky-este-noul-director-xerox-romania-4803931
4803931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.