Persoanele cu venituri din activitati independente vor plati contributii de asigurari individuale

Postat la 23 iunie 2010 43 afişări

Persoanele care au venituri din activitati independente vor plati contributii de asigurari sociale individuale, similare celor achitate de orice angajat, dar numai pentru sumele care echivaleaza cu cinci salarii medii pe an.

"La veniturile din drepturi de autor am introdus obligatii de plata ale contributiilor individuale, care se aplica la o suma limitata la cinci salarii medii pe an, asa cum sunt stabilite in proiectul bugetului de stat", a declarat miercuri ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
venituri,
activitati independente
/actualitate/afaceri/persoanele-cu-venituri-din-activitati-independente-vor-plati-contributii-de-asigurari-individuale-6441535
6441535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.