Pentalog: Crestere de cel putin 25% in T4

Postat la 21 decembrie 2009 24 afişări

Furnizorul de solutii offshore/nearshore pentru servicii de inginerie informatica si dezvoltare de programe software Pentalog estimeaza o crestere organica de cel putin 25% in cel de-al patrulea trimestru al acestui an.

Numai in ultimele doua saptamani ale lunii octombrie, Pentalog a inregistrat comenzi in valoare de patru milioane de euro, dintre care aproximativ un sfert au fost afaceri noi si 75% au provenit din extinderea si reinnoirea contractelor deja existente.Dupa cum a fost prevazut, ultimul trimestru al acestui an a adus o incetinire a ritmului de crestere, dar accelerarea numarului de noi contracte semnate in octombrie a avut repercursiuni imediate asupra cifrei de afaceri, sustin oficialii companiei.

Pentru prima jumatate din 2010, compania a estimat initial o stagnare a afacerilor, insa evolutia din ultimele trei luni a determinat reevaluarea asteptarilor, fiind vizata o crestere de doua cifre.

In ceea ce priveste reinnoirile si extinderea contractelor existente, acestea vizeaza Altadis Imperial Tobacco, in Franta, care ar trebui sa devina al doilea client al grupului in acest an. Printre noile contracte semnate de Pentalog se numara companiile Anevia, LHS Ericsson si Look Voyages. Pe piata locala, compania si-a reinnoit contractul cu People Centric si a demarat activitatea pentru Arcforce, companie din domeniul resurselor umane specializata pe leasing-ul de personal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Pentalog,
offshore,
nearshore,
software
/actualitate/afaceri/pentalog-crestere-de-cel-putin-25-in-t4-5194965
5194965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.