Pe o piata in usoara scadere, A&D Pharma creste cu 33%

Postat la 14 mai 2010 100 afişări

A&D Pharma, compania olandeza care detine cea mai mare activitate comerciala integrata din domeniul distributiei, serviciilor de vanzare si marketing si a vanzarii cu amanuntul a produselor farmaceutice din Romania, anunta vanzari consolidate neauditate nete in valoare de 150 de milioane de euro pentru primele trei luni ale anului. Acestea reprezinta o crestere cu 33% de la 113,2 milioane Euro raportat in T1 2009.

Robert Popescu, CEO A&D Pharma a comentat: "Suntem incantati sa raportam rezultate finaciare solide pentru primul trimestru al 2010 in pofida unui mediu de afaceri care continua sa fie dificil. Suntem multumiti de performanta liniilor noastre de business si vom continua sa ne concentram pe diversificarea si consolidarea portofoliilor noastre. Planurile pentru extindere regionala ne-au adus multe avantaje iar linia de business Marketing&Sales continua sa creeze oportunitati pentru grupul A&D Pharma."

"Ramanem prevazatori in privinta perspectivelor pietei romanesti in 2010, indeosebi prin prisma provocarilor operationale si a celor legate de mediul legislativ cu care se confrunta industria. Raportam cresterea vanzarilor, atat in Euro cat si in Ron, demonstrand astfel soliditatea afacerii noastre. Suntem increzatori in perspectivele de crestere pe termen lung, avand in vedere nivelul scazut al cheltuielilor de sanatate per locuitor, comparativ cu media regionala, iar A&D Pharma continua sa fie bine pozitonata pentru a profita de aceasta crestere. Suntem in continuare o afacere profitabila, cu un flux de capital sanatos si un bilant contabil echilibrat. Pe termen lung, credem ca exista un potentialul de crestere semnificativ in zona pietelor farmaceutice din Europa Centrala si de Est si in timp ce perspectivele altor jucatori raman nesigure, noi intentionam sa fim prezenti pe aceste piete si sa beneficiem de potentialul lor de crestere."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
A&D Pharma,
piata,
crestere,
activitate
/actualitate/afaceri/pe-o-piata-in-usoara-scadere-a-d-pharma-creste-cu-33-6120603
6120603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.