PayPoint: Vom ajunge la 2.900 de puncte de plata in acest an fiscal

Postat la 18 decembrie 2009 19 afişări

PayPoint, companie care ofera servicii de plata cu numerar sau cu cardul a facturilor la utilitati si servicii de incarcare electronica detine in prezent o retea de 2.300 de magazine la nivel national, si are in plan sa se extinda la 2.900 pana la finalul anului fiscal, care se va incheia in martie 2010.

"Jumatate din magazinele in care avem acoperire se gasesc in mediul rural", a spus Mugur Dogariu, managing director in cadrul PayPoint Romania, specificand ca pana in luna septembrie a acestui an, in tara noastra s-au facut in jur de trei milioane de plati folosind serviciile companiei. "Dintre acestea, 1,8 milioane de tranzactii au fost inregistrate in perioada aprilie-septembrie 2009", a mai completat acesta.

Lansat in august 2008 in Romania, PayPoint avea initial patru clienti, in prezent insa reteaua s-a dezvoltat si are peste 21, printre care Vodafone, Boom, Riomtelecom, Zapp, UPC, Citibank, Enel Energie, Apa Nova, Allianz Tiriac Asigurari si Congaz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
PayPoint,
card,
facturi,
plati,
bani
/actualitate/afaceri/paypoint-vom-ajunge-la-2-900-de-puncte-de-plata-in-acest-an-fiscal-5189683
5189683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.