Paul Nuber pleaca de la conducerea Nestle Romania

Postat la 20 ianuarie 2009 175 afişări

Dupa aproape sase ani de mandat, Paul Nuber, directorul general al Nestle Romania, va parasi compania la sfarsitul lunii februarie

Incepand cu luna martie, pozitia de director general al Nestle Romania va fi preluata de Jaques Reber. Potrivit declaratiilor companiei, acesta are o experienta de 19 ani in cadrul grupului. In continuare, Paul Nuber va ramane in cadrul companiei, preluand conducerea diviziei de super premium/luxury, cu sediul in Elvetia.

 

Paul Nuber, elevetian de origine, a venit in Romania in aprilie 2003. "Sub conducerea sa, Nestle Romania a inregistrat o semnificativa crestere a profitabilitatii, cifra de afaceri estimata pentru 2008 fiind de peste patru ori mai mare decat cea din 2003 (40 de milioane de euro n.red.)", au declarat reprezentantii companiei. In 2007, cifra de afaceri a companiei pe piata din Romania a fost de 150 de milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
Nestle,
Paul Nuber,
Jaques Reber,
schimbare
/actualitate/afaceri/paul-nuber-pleaca-de-la-conducerea-nestle-romania-3775497
3775497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.