Patronul Altex: Am traversat in 18 ani mai multe crize, dar caderea din 2009 este o zdruncinatura

Postat la 12 februarie 2010 70 afişări

Retailerul de electronice si electrocasnice Altex estimeaza afaceri de 180 mil. euro pentru anul in curs, rezultat similar celui inregistrat in 2009, cu o posibila revenire a vanzarilor spre finalul anului odata cu dezghetarea creditarii.

Compania deruleaza in prezent planul de restructurare financiara, care presupune negocieri cu principalii creditori. "Compania are un grad ridicat de indatorare, iar la final de an am avut si o diferenta de curs valutar care a avut un impact asupra rezultatului net. Pe partea financiara deocamdata trebuie sa ne intelegem cu creditorii si probabil vom inchide acest proces la mijlocul anului", a declarat Dan Ostahie, presedintele si proprietarul Altex.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
IT&C,
Dan Ostahie,
rezultate,
Altex
/actualitate/afaceri/patronul-altex-am-traversat-in-18-ani-mai-multe-crize-dar-caderea-din-2009-este-o-zdruncinatura-5503152
5503152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.