Parteneriat intre Volksbank Romania si MoneyGram International

Autor: Ioana Mihai Postat la 27 aprilie 2011 27 afişări

Volksbank Romania si MoneyGram International au semnat un acord prin care banca din Romania va deveni un membru al retelei MoneyGram de transferuri de bani.

Acordul a fost incheiat in luna februarie si oficiile sunt pe deplin integrate, serviciile fiind la aceasta data disponibile in toate cele 155 de locatii Volksbank de pe intreg teritoriul Romaniei. Noul serviciu garanteaza o metoda de a colecta sau transfera fonduri pentru clientii persoane fizice prin intermediul celor 227.000 locatii MoneyGram din peste 190 de tari. Transferurile de bani se pot face in lei, euro si dolari americani.

Pedro Saro, vicepresedinte MoneyGram a declarat: "Romania este o piata foarte importanta din punct de vedere al transferurilor de bani. Conform datelor furnizate de Banca Mondiala, in anul 2010, in Romania au intrat prin transferuri de bani, aproximativ $4,5 miliarde dolari, in principal din Italia, Spania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii si Grecia.

Lucian Cojocaru, vice presedintele Volksbank Romania declara ca "parteneriatul incheiat intre Volksbank si MoneyGram reprezinta o diversificare a serviciilor pe care banca le dezvolta permanent. Implementarea serviciului de transfer rapid de bani face parte din strategia de retail a bancii pe anul 2011 pentru revitalizarea activitatii comerciale, cu accent pe lansarea noilor tipuri de carduri, pachete de produse si servicii si mobile banking".

Prin serviciul MoneyGram viteza de transfer este de pana la 10 minute pentru realizarea transferului efectiv.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/parteneriat-intre-volksbank-romania-si-moneygram-international-8196764
8196764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.