OTP Asigurari negociaza cu Axa

Postat la 07 octombrie 2007 1 afişăre

OTP Bank negociaza asocierea companiei sale de asigurari, OTP Garancia Insurance, cu un partener strategic. Recunoasterea discutiilor a venit dupa ce publicatia financiara online Portfolio.hu a dezvaluit ca firma franceza Axa negociaza preluarea unui pachet de actiuni din compania de asigurari a grupului OTP.

Intr-un comunicat trimis Bursei de Valori de la Budapesta, OTP a admis ca discutiile privind stabilirea unui eventual parteneriat cu un investitor strategic sunt intr-un stadiu incipient, desi nu exista certitudinea ca acestea se vor finaliza printr-o tranzactie. Reprezentantii Axa nu au dorit sa confirme sau sa infirme informatiile aparute in presa. Asocierea cu un partener de nivelul Axa ar asigura OTP Garancia Insurance noi resurse pentru extinderea regionala, in conditiile in care scopul OTP este sa-si structureze o retea de filiale in strainatate prin care sa ofere servicii de banca universala, inclusiv de asigurari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OTP,
asigurari,
negocieri,
Axa
/actualitate/afaceri/otp-asigurari-negociaza-cu-axa-947673
947673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.