OTE nu doreste sa cumpere actiunile statului la Romtelecom, dar propune o fuziune cu Cosmote

Postat la 30 mai 2011 10 afişări

OTE nu poate inainta, in prezent, o oferta pentru actiunile statului la Romtelecom din cauza dificultatilor economice din Grecia, dar ar putea sa isi reconsidere pozitia daca circumstantele se schimba, si propune fuziunea companiei nationale de telefonie fixa cu operatorul Cosmote Romania.

"OTE precizeaza ca in prezent nu poate inainta o oferta pentru actiunile Romtelecom din motive ce tin de continuarea crizei economice din regiune si din Grecia si de actuala strategie financiara a OTE de a reduce expunerea sa la datorii. Totusi, daca circumstantele se schimba OTE ar putea sa-si reconsidere pozitia", se arata intr-un comunicat al Ministerului Comunicatiilor remis MEDIAFAX. De asemenea, reprezentantii OTE considera ca viitorul companiilor telecom este dictat de dezvoltarea tehnologiei si de evolutia nevoilor si cererilor consumatorilor. "In acest context, OTE propune demararea imediata a operatiunilor de fuzionare a celor doua companii din Romania - Romtelecom si Cosmote", se arata in comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
ote,
romtelecom,
cosmote,
stat
/actualitate/afaceri/ote-nu-doreste-sa-cumpere-actiunile-statului-la-romtelecom-dar-propune-o-fuziune-cu-cosmote-8296917
8296917
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.