ORBIT Transporturi Internationale a inchiriat 6.600 mp in Bucharest West

Postat la 02 februarie 2009 23 afişări

Operatorul logistic ORBIT Transporturi Internationale a inchiriat o suprafata de 6.600 de metri patrati in parcul logistic Bucharest West, situat la kilometrul 14 al autostrazii Bucuresti – Pitesti

Contractul anual, fara taxele de administrare, ar putea sa aiba o valoare de 0,35 milioane de euro, calculata la o chirie medie lunara de 4,5 euro/mp, valabila pentru spatiile cu suprafete cuprinse intre 3.000 si 10.000 de metri patrati potrivit ultimului studiu dat publicitatii de catre compania de consultanta imobiliara Colliers International.

 

"Partenerul nostru (n.red. ORBIT Transporturi Internationale) a inteles ca pentru a gasi cea mai buna solutie, trebuie sa pregateasca relocarea cu cateva luni inainte. Acest fapt devine foarte important, in 2009, cand majoritatea dezvoltatorilor nu vor mai dezvolta proiecte speculative in timp ce altii vor opri proiectele din cauza problemelor de finantare", a declarat Viorel Opait, senior consultant in cadrul departamentului industrial al Colliers International, agentul care a intermediat tranzactia.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/orbit-transporturi-internationale-a-inchiriat-6-600-mp-in-bucharest-west-3851484
3851484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.