Orange: iPhone 4 vine in curand in Romania

Postat la 16 iunie 2010 55 afişări

Cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, Orange, va aduce noul iPhone 4 in Romania in urmatoarele saptamani, a anuntat astazi Dorin Odiatiu, directorul de marketing al companiei, cu ocazia unui eveniment pe teme de telecom organizat de Ziarul Financiar.

Nici data exacta a lansarii si nici pretul nu au fost dezvaluite, "detaliile urmand sa fie furnizate la timpul potrivit". Operatorul pare sa fie insa gata pentru precomenzi, clientii interesati sa afle primii cand va fi disponibil telefonul pe piata si care va fi oferta comerciala a Orange avamd posibilitatea sa completeze un formular disponibil pe site-ul operatorului.

Viteza cu care ar putea fi lansat telefonul pe piata locala este insa surprinzatoare. iPhone 4 va ajunge in magazinele din SUA, Marea Britanie, Franta, Germania si Japonia de-abia pe 24 iunie, iar in alte tari printre care Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanga, Norvegia, Noua Zeelanda, Singapore, Coreea de Sud, Spania si Suedia va fi disponibil la sfarsitul lunii iunie. Cat despre restul de aproximativ 80 de tari unde exista parteneriate, telefonul ar trebui sa ajunga cel mai devreme la sfarsitul lui septembrie. Potrivit declaratiilor Orange, care a incheiat un parteneriat cu AT&T pentru distributia iPhone in Romania, cea mai noua versiune va fi lansata pe piata locala aproximativ in acelasi timp cu al doilea val de lansari la nivel mondial.

Pretul iPhone 4 cu un contract pe doi ani cu operatorul AT&T va fi de 199 de dolari in cazul modelului cu memorie de 16BG, in timp ce versiunea cu 32GB va ajunge la 299 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
iPhone 4,
telefon,
Orange,
vanzare,
Romania
/actualitate/afaceri/orange-iphone-4-vine-in-curand-in-romania-6425064
6425064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.