Orange are 10 milioane de clienti

Postat la 10 martie 2008 13 afişări

Operatorul de servicii de telefonie mobila Orange Romania a atins pragul de 10 milioane de clienti la peste 10 ani de activitate pe piata locala

Mai mult de jumatate din numarul actual de clienti a fost obtinut de companie in ultimii trei ani. "10 milioane de clienti, adica aproape jumatate din populatia Romaniei, este o realizare pentru Orange", afirma Richard Moat, directorul executiv al operatorului local de servicii de telefonie mobila.

Orange Romania opereaza o retea de 76 de magazine proprii si 1.000 de magazine partenere in toata tara. Anul trecut, compania a extins reteaua de braodband mobil, oferind astfel utilizatorilor servicii de acces mobil la internet la viteze 3G+ de pana la 7,2 Mbps pentru download si 1,46 Mbps pentru tpload. Iar anul acesta, Orange are in plan sa investeasca in dezvoltarea serviciilor de date mobile, marind astfel viteza de transfer a datelor pana la 14,4 Mbps.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
clienti,
Orange,
Richard Moat
/actualitate/afaceri/orange-are-10-milioane-de-clienti-2442306
2442306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.