Omilos ia un credit de 65,5 mil. euro pentru Era Shopping Park Oradea

Postat la 11 august 2008 10 afişări

Dezvoltatorul Omilos a anuntat contractarea unui imprumut sindicalizat de 65,5 milioane de euro, care va fi folosit pentru construirea Era Shopping Park Oradea

Proiectul de retail va necesita investitii totale de 100 de milioane de euro. Finantarea a fost obtinuta de la un consortiu de banci, format din Banca Romaneasca – membra a grupului National Bank of Greece, Eurobank EFG Group si Bank of Cyprus.

 

Era Shopping Park Oradea va fi unul din cele mai mare centru comercial din vestul tarii, urmand sa se intinda pe o suprafata inchiriabila de 64.700 de metri patrati. Proiectul, care va fi unul de tipul unui parc de retail, va fi amplasat la intersectia dintre Calea Aradului si soseaua de centura a orasului Arad si va dispune de o parcare cu 2.000 de locuri.

 

Programat initial pentru inaugurare la finalul acestui an, proiectul va fi inaugurat in doua faze: prima faza, care va include unitati ale Carrefour, Bricostore, Media Galaxy si Cinema City, va fi inaugurata in luna martie a anului viitor in timp ce cea de a doua faza, reprezentata de Era Shopping Mall si o unitate Mobexpert, va fi finalizata in septembrie 2009.

 

Pana in acest moment a fost inchiriata 80% din suprafata parcului de retail, agentul exclusiv de inchiriere fiind Cushman&Wakefield Activ Consulting. Era Shopping Park Oradea este cel de al doilea proiect de retail al dezvoltatorului, dupa Era Shopping Park Iasi, care va fi inaugurat luna viitoare.

 

Oradea este unul din cele mai aglomerate orase din punct de vedere al centrelor comerciale aflate in constructie. Mivan va fi primul dezvoltator care va inaugura un nou centru comercial, Tiago Oradea fiind programat spre deschidere in luna noiembrie. Anul viitor va fi inaugurat, pe langa Era Shopping Park Oradea si Stop.Shop, dezvoltat de catre Immoeast si S+B Group, in timp ce in oras exista deja un mall de mai multi ani – Lotus Market.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/omilos-ia-un-credit-de-65-5-mil-euro-pentru-era-shopping-park-oradea-2913324
2913324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.