Oglivy lanseaza OgilvyInteractive

Postat la 19 ianuarie 2009 5 afişări

Ogilvy Group Romania, unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare integrata din Romania, lanseaza OgilvyInteractive pe piata romaneasca, printr-un parteneriat cu Senior Interactive, cea mai mare agentie independenta de comunicare online full service

Noua agentie include servicii de strategie si creatie specializata pe online, management integrat al campaniilor de comunicare interactiva si dezvoltare de programe de achizitie si loializare de clienti, reprezentand o extindere a portofoliului de servicii oferite pana in prezent de Ogilvy pentru mediul digital.

 

Prin intermediul diviziei de operatiuni a Senior Interactive, OgilvyInteractive ofera solutii complete de dezvoltare interactiva, de la concept la implementarea integrala a proiectului si mentenanta pe toata durata de viata.

 

"Odata cu lansarea OgilvyInteractive, in parteneriat cu cea mai mare firma specializata din tara, vom extinde si perfectiona competentele noastre, oferind clientilor solutii inovative in domeniul interactiv si campanii adaptate noilor cerinte ale pietei si consumatorilor”, afirma Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania.

 

Acest parteneriat va fi coordonat de catre Mihai Tataru, managing director Senior Interactive, si de Vasile Alboiu, digital creative Director Ogilvy.

 

"Prin joint-venture-ul dintre Ogilvy Group si Senior Interactive trecem la un alt nivel al sinergiei intre digital si ceea ce am obisnuit sa numim advertising clasic. OgilvyInteractive detine deja competente de creatie si strategie din ambele medii si o echipa de client service specializata in digital. Prin intetmediul Senior Interactive, clientii au acces la o infrastructura tehnica si de dezvoltare interactiva solida, la care se adauga know-how-ul extensiv din zona de interactive pe care Ogilvy il detine in reteaua internationala si pe care il implementam pe piata din Romania”, adauga Mihai Tataru.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/oglivy-lanseaza-ogilvyinteractive-3770319
3770319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.