Ogilvy comunica pentru Sonae Sierra

Postat la 04 martie 2008 8 afişări

Ogilvy Public Relations, agentia de relatii publice a grupului Ogilvy a castigat contul de comunicare al companiei portugheze Sonae Sierra, specialist international in dezvoltarea si managementul centrelor comerciale

Intrat pe piata locala in luna mai a anului trecut, Sonae Sierra isi propune ca in urmatorii ani sa obtina o pozitie de lider pe piata operatorilor de centre comerciale din Romania.

La nivel interntional, Sonae Sierra detine 47 de centre comerciale in Portugalia, Brazilia, Italia, Germania, Grecia si Romania,.

Pe piata locala Sonae Sierra detine mall-ul River Plaza din Ramnicu Valcea si are in lucru doua centre comerciale in Ploiesti si Craiova.

Constructia centrului Ploiesti va incepe in acest an si va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 64.000 metri patrati.

Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti s-a lansat pe piata locala in 1999 si face parte din reteaua Ogilvy Public Relations Worldwide care apartine grupului WPP.

Agentia ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing, iar din portofoliul sau fac parte Petrom, ING Bank Romania, LG Electronics, RTPR, Colgate-Palmolive, Diageo, Hilti, Friesland, Canah, WWF.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicitate,
Ogilvy,
Sonae Sierra
/actualitate/afaceri/ogilvy-comunica-pentru-sonae-sierra-2432313
2432313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.