Ogilvy castiga contul de relatii publice al ING Bank

Postat la 06 februarie 2008 1 afişăre

Ogilvy Public Relations, agentia de relatii publice a grupului Ogilvy a castigat licitatia organizata la sfarsitul anului trecut pentru ING Bank Romania

Agentia va dezvolta si implementa strategia de relatii publice si comunicare pentru cele două divizii ale companiei: ING Wholesale Banking [i ING Retail Banking.

“Pe o piata a carei cerere creste cu rapiditate, provocarea agentiilor mari de PR ramane incheierea unor parteneriate cu clienţi care cunosc impactul campaniilor de relaţii publice asupra reputatiei companiei si marcilor si, implicit, asupra rezultatelor financiare”, spune Alina Stanciu, business director la Ogilvy Public Relations Worldwide/ Bucuresti.

ING Bank s-a lansat pe piata locala in 1994 si pana acum si-a dezvoltat operatiunile prin diversificarea portofoliului de produse si al celui de clienti, prin lansarea de noi divizii de servicii (brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare) si prin extinderea teritoriala.

ING Bank are 26 de sucursale bancare pentru companii şi peste 150 de unităţi pentru persoane fizice. ING România face parte din institutia olandeza ING Group care are aproaximativ 120.000 de angajaţi si 70 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din 50 de tari.

Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti s-a lansat pe piata locala in 1999 si face parte din reţeaua Ogilvy Public Relations Worldwide care aparţine grupului WPP.

Agentia ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing, iar din portofoliul sau fac parte companii si branduri precum Petrom, ING Bank Romania, LG Electronics, RTPR, Colgate-Palmolive, Diageo, Hilti, Friesland, Canah, WWF.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ogilvy-castiga-contul-de-relatii-publice-al-ing-bank-2365399
2365399
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.