Office Shoes se extinde

Postat la 29 mai 2009 132 afişări

Retailerul de incaltaminte Office Shoes a inaugurat recent inca un magazin in cadrul centrului comercial Iulius Mall Suceava, in urma unei investitii de 200.000 euro.

Retailerul se afla astfel la al treilea parteneriat incheiat cu centrele comerciale detinute de omul de afaceri Iulian Dascalu. Pe langa Suceava, Office Shoes mai are parteneriate si cu centrele comerciale din Timisoara si Iasi. Spatiul de la Suceava are o suprafata de 86 metri patrati, iar reprezentantii companiei asteapta vanzari de 800.000- 1.000.000 lei pentru anul 2009- 2010.

Prezent la nivel national prin 25 de magazine proprii si patru francize, Office Shoes comercializeaza branduri precum Cat, Cat Accessories, Ecko, Diesel, Skechers, KSuiss, Ipanema, Grendha, Heelys, Kickers, Lacoste, Tommy Hilfiger, Zoo York, Sugar, G Star, Rider, Keds.

Inaugurat in noiembrie 2008, Iulius Mall Suceava este cel de al patrulea mall al retelei Iulius, fiind conceput ca un centru regional, care polarizeaza intreaga zona de nord a tarii si orasele din proximitatea Sucevei: Botosani, Radauti, Falticeni, Targu Neamt. Cu o suprafata inchiriabila de 50.000 mp, centrul comercial reuneste retaileri nationali si internationali precum: Peacocks, Sprider, Terranova, Jolidon, Steilmann, Moa, Meli Melo, Adidas, Nike, Intersport, Nichi, DOMO, Diverta, Carturesti, Bam Boo, Leonardo, Optinova, Be You, Zoomania, U- MAN, Cavaliere, Auchan, Bricostore sau Sephora.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/office-shoes-se-extinde-4464680
4464680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.