Oferte pentru Revelionul 2011: plajele exotice, partiile din Austria si „Spania pentru pensionari“

Postat la 16 august 2010 7 afişări

Primele destinatii de Revelion aparute in toiul verii: plajele exotice din Oceanul Indian si Marea Caraibelor, Spania - pentru seniorii europeni si partiile de schi din Austria si Italia.

Nici nu s-a terminat vara ca au si inceput sa apara ofertele de vacanta pentru Revelionul 2011 in strainatate. Cei care isi planifica vacanta de iarna pot sa aleaga dintre destinatiile pe care agentiile le-au scos la vanzare pana acum, de la cele exotice din zona Oceanului Indian si a Marii Caraibelor pana la tarile unde se pot practica sporturile de sezon, precum Austria si Italia. "Pachetele aparute pe piata pana acum sunt «de semnal», grosul inca nu a aparut. Ofertele vor deveni numeroase la sfarsitul lunii septembrie - inceputul lunii octombrie", a declarat pentru Gandul Ciprian Enea, consultant besttourism.ro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
oferte,
revelion,
destinatii
/actualitate/afaceri/oferte-pentru-revelionul-2011-plajele-exotice-partiile-din-austria-si-spania-pentru-pensionari-6902549
6902549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.