Oferta comuna Romtelecom-Cosmote: Clientii operatorilor vorbesc intre ei la tarifele din retea

Postat la 07 iunie 2010 24 afişări

Incepand de astazi, clientii Romtelecom vor putea vorbi in reteaua Cosmote la tarifele platite pentru minute in retea, urmand ca beneficiul sa fie disponibil si clientilor Cosmote in aproximativ o luna, apelurile efectuate pe fix, in reteaua Romtelecom, fiind taxate la acelasi nivel cu cele din retea.

Astfel, in unele cazuri, convorbirile intre cele doua retele pot fi chiar gratuite, dat fiind ca ambii operatori ofera sute sau chiar mii de minute incluse in abonamente, fara niciun cost suplimentar. Minutele in retea din abonamente vor fi utilizate si catre reteaua mobila Cosmote, iar dupa consumarea lor, toate apelurile catre mobil vor fi tarifate ca apeluri in reteaua Romtelecom.

"Consumatorii au nevoie sa comunice fara limite sau constrangeri. Oferta comuna a Cosmote si Romtelecom este una dintre cele mai avantajoase solutii de comunicare mobil-fix de pe piata", a declarat Stefanos Theocharopoulos, directorul executiv al Cosmote. "In functie de obiceiurile de consum, clientii pot economisi chiar si 30% din valoarea lunara a facturilor", a spus si Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom.

Tarifele existente ale celor doi operatori raman neschimnate, iar adaugarea noilor beneficii nu presupune semnarea unui nou contract.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Romtelecom,
Cosmote,
operatori
/actualitate/afaceri/oferta-comuna-romtelecom-cosmote-clientii-operatorilor-vorbesc-intre-ei-la-tarifele-din-retea-6307952
6307952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.