Oana Antohe: Ascensiune în e-commerce

Postat la 07 noiembrie 2022 85 afişări

Oana Antohe: Ascensiune în e-commerce

Vârstă: 38 de ani

Funţie: Seller Growth Director Marketplace

Companie: eMAG

Cifră de afaceri (2021, la nivel de grup): 9,57 mld. lei

Număr de angajaţi: >10.000

Număr de colegi aflaţi în subordine: Â100

Experienţă: Pasionată de cifre, a avut rolurile de Management Trainee şi Business Analyst, apoi s-a dezvoltat în zona de vânzări, în departamentul Trade Marketing al unei companii de panificaţie. S-a alăturat echipei eMAG în urmă cu şapte ani şi acum dezvoltă strategii de business în eMAG Marketplace.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?              

Contează ambele, dar ambiţia este cea care te însoţeşte în drumul lung şi alambicat spre succes. Talentul îţi oferă un avantaj la începutul drumului şi este dificil de compensat prin muncă, dar fără ambiţie şi determinare s-ar putea să te opreşti înainte să îţi atingi potenţialul.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?                       

Mi-ar plăcea să am mai mult timp, să citesc mai mult şi să fac o călătorie de câteva luni în jurul lumii. Pe plan profesional, aş vrea să pot testa mai multe dintre ideile pe care le am şi să lucrez mai îndeaproape cu cât mai mulţi dintre colegii mei.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?                     

Contribuţia la dezvoltarea eMAG Marketplace. Sunt mândră de echipele pe care le-am creat, procesele pe care le-am gândit şi de ce am devenit: o platformă centralizată pe care peste 42.000 de antreprenori îşi cresc afacerile local şi internaţional, cu ajutorul instrumentelor pe care le oferim.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?                                                

Greu de răspuns la o astfel de întrebare, mai ales că îmi place să acord ratinguri pe baza unui model de calcul în Excel, pe bază de factori, ipoteze, etc. Orientativ, aş spune 9, pentru că deşi sunt mulţumită de felul în care îmi trăiesc viaţa, mereu voi găsi aspecte de îmbunătăţit.

Cine este mentorul tău?                                                         

În fiecare etapă a vieţii mele am avut noroc de mentori. Părinţii mei m-au învăţat să am încredere în mine şi să fiu curioasă, unii profesori mi-au oferit instrumentele necesare să dezvolt o gândire logică, iar managerii mei mi-au servit ca model de atitudine, leadership şi profesionalism.

Ce te motivează?          

Mă motivează provocările care mă scot din zona de confort şi din care am de învăţat. Îmi place să fac parte dintr-o echipă talentată, care are o atitudine constructivă. În plus, îmi place să fiu cu un pas înaintea oricărei cerinţe şi să fiu pregătită pentru orice provocare profesională apare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
Oana Antohe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.