Numarul firmelor suspendate pentru neutilizarea caselor de marcat s-a dublat in primul semestru

Postat la 25 iulie 2010 20 afişări

Garda Financiara a suspendat, in primul semestru, activitatea comerciala a peste 3.500 de firme pentru nedotarea cu case de marcat electronice si pentru neemiterea bonurilor fiscale, numar aproape dublu fata de cel al agentilor economici suspendati, din aceleasi motive, in ianuarie - iunie 2009, informeaza Mediafax.

Neemiterea bonului fiscal este contraventie si se sanctioneaza cu amenzi cuprinse intre 8.000 de lei si 40.000 de lei, atragand si suspendarea activitatii firmei in cauza pentru trei luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/numarul-firmelor-suspendate-pentru-neutilizarea-caselor-de-marcat-s-a-dublat-in-primul-semestru-6709556
6709556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.