Nu avem drumuri, dar afacerile constructorilor de sosele cresc. Cum se explica?

Postat la 15 iunie 2010 10 afişări

Constructorii de drumuri au fost pe primul loc in top 10 al companiilor de constructii la sfarsitul anului 2009 şi mai mult, majoritatea sunt pe crestere, desi Romania are cea mai scazuta lungime de autostrazi din Uniunea Europeana, cu doar 321 km, iar piata constructiilor s-a redus cu 17%.

Primii cinci constructori - Romstrade din Giurgiu, Hidroconstructia, Spedition UMB din Bacau, Strabag (Austria) si Tehnologica Radion au cele mai mari afaceri din reabilitari de drumuri si lucrari de infrastructura, avand afaceri totale de un miliard de euro, circa 8% din valoarea totala a pietei de constructii, care s-a ridicat anul trecut la circa 12 mld. euro.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/nu-avem-drumuri-dar-afacerile-constructorilor-de-sosele-cresc-cum-se-explica-6421164
6421164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.