Noul sef al GSK Romania: Mizam pe cresterea accesului pacientilor la tratamente inovatoare

Postat la 15 decembrie 2010 25 afişări

Pascal Prigent va fi noul director general al GlaxoSmithKline Romania, incepand cu ianuarie 2011. Pascal ii succeda in functie lui Patrick Desbiens, care a fost numit vicepresedinte al diviziei Primary Care Operations, in cadrul GSK Franta.

"Impreuna cu colegii mei din Romania ne vom concentra eforturile pe cresterea accesului pacientilor la tratamente inovatoare si eficiente si, de asemenea, vom continua sa raspundem provocarilor sociale cu care se confrunta romanii. Sunt mandru ca pot fi parte din indeplinirea unui obiectiv ambitios stabilit de echipa din Romania, acela de a contribui la cresterea sperantei de viata a romanilor care, din pacate, este cea mai redusa din Uniunea Europeana", a spus Pascal Prigent, director general GSK Romania.

Pascal Prigent a venit la GSK de la Eli Lilly Franta, unde a condus divizia de Neurosciences and Cardiovascular, fiind responsabil de activitatile de marketing si vanzari pentru un portofoliu cu o valoare de aproximativ 300 milioane de dolari. In acelasi timp, a fost responsabil de dezvoltarea strategiilor de marketing si cercetare de piata pentru celelalte divizii.

Pascal Prigent a absolvit Reims Management School si un MBA la INSEAD. Si-a inceput cariera in industria farmaceutica in 1996, in compania Eli Lilly, ca reprezentant de vanzari, ocupand ulterior roluri in marketing, vanzari si management general in Franta, SUA si Chile. Ca director general al GSK Romania, Pascal va fi responsabil pentru cresterea si dezvoltarea diviziei farmaceutice a GSK si de Europharm Distributie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/noul-sef-al-gsk-romania-mizam-pe-cresterea-accesului-pacientilor-la-tratamente-inovatoare-7819176
7819176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.