Noul iPhone este asteptat luni

Postat la 04 iunie 2010 34 afişări

Noua generatie a gadgetului care a creat noi standarde pe piata telefoanelor inteligente ar putea fi lansat chiar luni, cand seful Apple va sustine o conferinta de presa, insa intrebarea pe care si-o pun toti analistii de profil este daca cel mai mare producator american IT mai poate sa surprinda pietele, dupa succesul cu mult peste asteptari pe care l-a avut cu tableta iPad, si in conditiile unei presiuni tot mai mari din partea concurentei.

Principala provocare pentru Apple este sa aduca inovatii in plus fata de precedentele modele, in conditiile in care iPhone este deja un blockbuster - motorul profitului si al evolutiei fulminante a cotatiei bursiere -, insa sarcina este cu atat mai grea cu cat succesul iPad a dus deja la crearea unei noi piete, scrie Reuters. Totodata, progresele competitorilor care folosesc sistemul de operare Android, dezvoltat de Google, aplica o presiune si mai mare pentru ridicarea standardelor.

Vezi aici cum arata prototipul noului iPhone

"iPhone 4.0 ii va tine in joc, insa este mult mai greu acum sa-ti pastrezi pozitia de lider, odata cu progresele facute de Android", spune Carolina Milanesi, analist la Gartner.

Cititi mai mult pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
iPhone,
lansare,
model,
nou,
iPhone 4.0
/actualitate/afaceri/noul-iphone-este-asteptat-luni-6274475
6274475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.