Noua generatie de reclame: ecran video foarte subtire intre paginile unei reviste

Postat la 20 august 2009 26 afişări

Cand cititorii revistei Entertainment Weekly vor deschide paginile editiei de luna viitoare vor descoperi oameni care le vorbesc dintr-un ecran video de grosimea unui biscuit, incadrat in pagina , in cadrul unui experiment de marketing care scoate in evidenta noile strategii dezvoltate de companii pentru a atrage mai multi consumatori.

Aceasta forma de publicitate este posibila cu ajutorul unei tehnologii dezvlotate in SUA, numita Americhip, care functioneaza la fel ca o felicitare animata, scrie Financial Times.

Ecranele vor contine reclame la Pepsi si compania de media CBS. Pretul platit de cele doua companii nu a fost dezvaluit.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
new media,
presa,
reclama,
video,
marketing,
revista
/actualitate/afaceri/noua-generatie-de-reclame-ecran-video-foarte-subtire-intre-paginile-unei-reviste-4783460
4783460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.