Notarii din Capitala si cinci judete reduc taxele la tranzactiile imobiliare cu 10%

Postat la 31 august 2010 10 afişări

Camera Notarilor Publici Bucuresti reduce taxele pentru tranzactiile imobiliare cu zece la suta in Capitala si in judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman, de la 1 septembrie, avand in vedere evolutia pietei din primele sapte luni ale anului.

"Avand in vedere evolutia pietei imobiliare din Romania in primele sapte luni ale anului 2010 ca urmare a influentei recesiunii economice, valorile orientative imobiliare cuprinse in Ghidul privind valorile orientative ale proprietatilor imobiliare - 2010, pentru municipiul Bucuresti si judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman se reduc cu 10 la suta, incepand cu data de 1 septembrie", se arata intr-un comunicat de marti al Camerei Notarilor Publici Bucuresti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
tranzactiile,
Notari,
taxe
/actualitate/afaceri/notarii-din-capitala-si-cinci-judete-reduc-taxele-la-tranzactiile-imobiliare-cu-10-7064054
7064054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.