Nokia dezvolta propriul tablet PC

Postat la 07 aprilie 2010 48 afişări

Grupul finlandez Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, dezvolta propriul tablet PC, care va fi lansat la vanzare spre sfarsitul anului, au declarat surse apropiate situatiei.

Aparatul ar putea utiliza ca sistem de operare platforma Windows , produsa de Microsoft, sau programul MeeGo, dezvoltat de Nokia impreuna cu Intel.

Producatorul finlandez de telefoane mobile a intrat pe piata computerelor personale anul trecut, cand a lansat primul sau laptop.

Grupul vinde aparate de dimensiuni reduse destinate navigarii pe Internet, asemanatoare telefoanelor, inca din 2005, dar cu succes foarte limitat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Nokia,
Tablet PC,
telefoane
/actualitate/afaceri/nokia-dezvolta-propriul-tablet-pc-5829728
5829728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.