Motor electric pentru un scuter hibrid, dezvoltat la Bucuresti

Postat la 22 ianuarie 2010 27 afişări

Institutul de Cercetari Electrotehnice ICPE SA din Bucuresti dezvolta un motor electric destinat echiparii unor viitoare modele de scutere hibride care vor fi realizate de o companie franceza din industria auto.

"Participam, in calitate de parteneri ai unei firme franceze, la realizarea unui scuter hibrid care va avea motorul electric plasat in roata, iar daca produsul dezvoltat de noi va trece testele din toamna, acesta va fi certificat si introdus in productie, ICPE urmand sa asigure in calitate de furnizor sistemul electric de actionare", a declarat pentru MEDIAFAX directorul Departamentului Servomotoare din cadrul institutului, Mihaela Scortescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cercetare,
inventii,
motor electric,
scuter,
hibrid,
auto
/actualitate/afaceri/motor-electric-pentru-un-scuter-hibrid-dezvoltat-la-bucuresti-5406943
5406943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.