Motivarea angajatilor: Patronii nu mai dau prime si incearca sa fie draguti

Postat la 05 mai 2010 99 afişări

Primele generoase si team-buildingurile exclusiviste au fost inlocuite cu cuvinte de apreciere si iesiri la masa cu colegii. Patronii sunt constienti ca angajatii prefera sa fie motivati cu bani.

Muncesc mai mult decat inainte de criza, pe salarii mai mici, si au ajuns sa fie multumiti pur si simplu pentru ca au un loc de munca. In aceasta situatie sunt multi romani care inainte nici nu concepeau sa faca ore suplimentare fara sa primeasca o bonificatie. "Majoritatea companiilor cauta diverse metode de motivare si de pastrare a oamenilor, fara a fi nevoie sa apeleze la resurse financiare suplimentare", a declarat pentru Gandul Corina Diaconu, directorul general al companiei ABC Human Capital.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/motivarea-angajatilor-patronii-nu-mai-dau-prime-si-incearca-sa-fie-draguti-6090711
6090711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.