Mostenitorii miliardarilor romani

Postat la 06 octombrie 2009 43 afişări

Cei mai bogati oameni de afaceri romani au inceput treptat sa-si ia alaturi fiii sau fiicele in managementul companiilor.

Se contureaza prima generatie de mostenitori implicati in afacerile crescute din 1990 incoace - tineri cu studii in strainatate si uneori si cu idei straine de cele ale parintilor.

Cel mai recent exemplu - inscaunarea de catre Dan Adamescu, actionarul majoritar al Flamingo, a fiului sau, Alexander (31 de ani), la conducerea consiliului de administratie al companiei. Dar poate cel mai cunoscut ramane cel al lui Ion Alexandru Tiriac, cel mai mare dintre copiii lui Ion Tiriac, care dupa spusele tatalui sau "de patru ani pune mana" (adica se ocupa de Tiriac Holding) "si chiar o face bine".

Click aici pentru a citi continuarea materialului.www.businessmaigazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Macroeconomie,
mostenitori,
miliardari
/actualitate/afaceri/mostenitorii-miliardarilor-romani-4961171
4961171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.