Monica Movileanu, PwC România: În profesia mea există mereu lucruri noi de învăţat, întâlnesc mii de oameni, din toate domeniile, cu proiecte diverse

Postat la 26 ianuarie 2023 91 afişări

Cifră de afaceri (netă, în 2020): cca. 105,4 mil. lei*

Număr de angajaţi (pentru România şi Moldova): + 900

*potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice


CARTE DE VIZITĂ

• Este partener de audit şi lider al Departamentului de Consultanţă Contabilă şi Pieţe de Capital („CMAAS”) din cadrul PwC România, coordonează, de asemenea, echipa de Future of Finance la nivelul PwC Europa Centrală şi de Est (ECE) şi este liderul platformei de ESG în România;

• Este specializată în domeniul serviciilor de audit financiar (statutar, IFRS şi US GAAP) pentru companiile locale şi multinaţionale şi în managementul proiectelor de consultanţă precum: consultanţă contabilă şi financiară IFRS, consultanţă în domeniul sustenabilităţii (ESG), consultanţă în transformare financiară, consultanţă în domeniul fondurilor europene.


În profesia mea există mereu lucruri noi de învăţat, întâlnesc mii de oameni, din toate domeniile, cu proiecte diverse. Astfel, apar mereu noi provocări şi probleme de rezolvat care îmi dau energie şi mă entuziasmează cu adevărat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.