Mobexpert la Sun Plaza

Postat la 24 februarie 2010 82 afişări

In urma unei investitii de 4 milioane de euro, reteaua Mobexpert, cel mai mare retailer de mobila din Romania, deschide un magazin in Sun Plaza Berceni. Magazinul, cu o suprafata totala de peste 10.000 mp, este al cincilea spatiu operat de Mobexpert in Capitala si acopera zona sudica a acesteia.

"Sunt peste patru ani de cand ne straduim sa ajungem si in zona Berceni cu un magazin Mobexpert. Sun Plaza a fost oportunitatea pe care o asteptam", a declarat Dan Sucu, presedintele grupului Mobexpert.

Hipemagazinul Mobexpert Sun Plaza va fi deschis 11 ore pe zi, 7 zile din 7 si va fi deservit de o echipa operationala de 70 de persoane. Hipermagazinul Mobexpert Sun Plaza preia formula celorlalte deschise anterior in capitala in zonele Pantelimon, Militari si Baneasa, respectiv unitati cu suprafete cuprinse intre 8.500 si 13.000 de metri patrati, integrate pe platforme comerciale. Odata cu deschiderea hipermagazinului din Sun Plaza Berceni, reteaua Mobexpert din Romania ajunge la 10 unitati.

Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania prin cele doua marci ale sale: Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni, si Mobexpert Office - mobilier pentru birou si colectivitati. Reteaua regionala a companiei numara, in prezent, 35 de hipermagazine si magazine.

In Romania, reteaua cuprinde 10 hipermagazine si 23 de magazine in tara. In afara Romaniei, primul hipermagazin cu mobilier de casa si decoratiuni a fost inaugurat la Sofia, in septembrie 2007. Mobexpert Office este prezent, din 2005, cu magazine proprii in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia).

Infiintat in 1993, Grupul Mobexpert are astazi 2.200 de angajati. Grupul Mobexpert cuprinde 10 firme pe zona de retail, 8 fabrici de mobila pe zona de productie, 6 firme de import si 3 firme de servicii (informatica, logistica si proiectare-dezvoltare). Cifra de afaceri aditionata a Grupului Mobexpert, la finele anului 2009, s-a ridicat la 115 milioane de euro.

Pe segmentul retailului de mobilier mai sunt prezente companiile straine Ikea si Kika dar si o serie de companii locale, ca Silvarom sau Alprom.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mobexpert,
Sun Plaza,
retailer,
mobila
/actualitate/afaceri/mobexpert-la-sun-plaza-5612995
5612995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.