Ministrul Agriculturii: Agricultura se face pentru profit, nu pentru subventii

Postat la 18 februarie 2010 16 afişări

In anticamera Ministerului Agriculturii, o harta a Romaniei in relief atat de veche ca probabil a vegheat instalarea ultimilor 20 de ministri sta in fata unui dulap la fel de batran, dar plin de brosuri cu informatii despre fonduri de la Uniunea Europeana. Vechi si nou. Dar atat de nou incat pe alocuri este ininteligibil.

Ghidul solicitantului. Instalarea tinerilor fermieri. Masura 112. Pagina 6: "Beneficiarii eligibili pentru sprijinul financiar nerambursabil acordat prin masura 112 sunt fermierii in varsta de pana la 40 de ani care practica in principal activitati agricole si a caror exploatatie agricola are o dimensiune economica cuprinsa intre 6 si 40 de ude".

Cititi un interviu cu Mihail Dumitru pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agricultura,
interviu,
Mihail Dumitru
/actualitate/afaceri/ministrul-agriculturii-agricultura-se-face-pentru-profit-nu-pentru-subventii-5545331
5545331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.