Ministerul Agriculturii: Nimeni nu vrea sa inchida hipermarketurile duminica

Postat la 13 aprilie 2010 6 afişări

In afara de unii politicieni, nimeni nu vrea ca hipermarketurile sa fie inchise duminica, au declarat oficialii Ministerului Agriculturii.

Atat producatorii, cat si retailerii resping propunerea deputatului Valeriu Steriu privind inchiderea marilor magazine in zilele de duminica, a spus ieri secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Adrian Radulescu.

"M-am intalnit astazi la pranz cu ei (luni - n.r.) si nici producatorii agricoli, nici reprezentantii retelelor comerciale nu vor ca marile magazine sa fie inchise duminica", a spus Radulescu, citat de Mediafax. El a adaugat ca producatorii agricoli care vand si prin intermediul supermarketurilor si hypermarketurilor ar pierde daca magazinele nu ar fi deschise in zilele de duminica.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ministerul-agriculturii-nimeni-nu-vrea-sa-inchida-hipermarketurile-duminica-5881012
5881012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.