Minimax Discount deschide al 28-lea magazin

Postat la 26 august 2009 142 afişări

Reteaua de magazine Minimax Discount deschide maine (joi) un nou magazin la Vulcan, judetul Brasov, atingand un numar de 28 de unitati.

Investitia pentru noul spatiu de vanzare este de 750.000 de euro, suma ce nu include pretul terenului pe care a fost ridicata constructia. Magazinul are o suprafata de vanzare de circa 1000 mp si 32 de locuri de parcare.

„Suntem in plina extindere si, prin aceasta lansare, ne asiguram ca mixul nostru ramane unul echilibrat, cu locatii centrale si accesibile atat in orasele medii, cat si in cele mari”, declara Rainer Exel, director general si actionar in cadrul Minimax Discount.

Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 44 de milioane de euro, fata de 24 de milioane de euro in 2007, conform informatiilor de pe site-ul Ministerului de Finante. Pe segmentul discount, mai sunt prezente pe piata romaneasca retelele Plus, Penny si Profi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
minimax,
discount,
magazin,
vulcan,
brasov
/actualitate/afaceri/minimax-discount-deschide-al-28-lea-magazin-4803893
4803893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.