miniMax Discount a ajuns la 12 magazine

Postat la 17 decembrie 2007 1 afişăre

Reteaua de magazine de tip discount MiniMax DISCOUNT deschide primul magazin de acest tip din Rasnov si ajunge astfel la 12 magazine. "Sarbatorile au reprezentat mereu un moment-cheie pentru lansari, fiind o perioada potrivita pentru prezentarea noului nostru concept in zone lipsite pana acum de forme moderne de comert", declara Rainer Exel, director general al companiei.

Fiecare magazin MiniMax implica o investitie de 750.000 euro, avand o oferta de 1.700 de produse pe o suprafata de vanzare de 1.000 mp, 6 case de marcat si 80 de locuri de parcare. Pe segmentul de discount mai sunt prezenti si operatori internationali, ca Plus Discount, Penny Market si XXL. Operatorii germani Plus si Penny, ce au intrat pe piata romaneasca de circa 2,5 ani au ajuns sa aiba acum retele de circa 50 de unitati fiecare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
comert,
minimax,
rainer exel,
rewe
/actualitate/afaceri/minimax-discount-a-ajuns-la-12-magazine-2308741
2308741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.