Miliardari de top, în clasamentul datornicilor la stat. Vezi aici topul firmelor private cu restanţe la buget

Postat la 03 august 2010 18 afişări

Regi ai asfaltului, fabricanţi de locomotive şi vagoane de marfă sau de călători, firme din petrochimie sau industria alimentară. Toţi se află în topul companiilor private datoare la bugetul statului.

În afară de societăţile de stat, numeroase firme private au acumulat mari datorii către bugetul statului, prin neplata impozitului pe profit, a TVA, a accizelor şi a altor taxe.

Primele cinci locuri în clasamentul obligaţiilor acumulate de-a lungul anilor către bugetul statului ("obligaţii către bugetul de stat constituite în anii fiscali precedenţi în care s-au înregistrat obligaţii restante", aşa cum sunt ele denumite de ANAF) sunt ocupate de companii de stat: Compania Naţională a Huilei, CFR SA, CFR Marfă, Romgaz şi Electrificare CFR.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
miliardari,
datornici,
firme,
restante,
buget
/actualitate/afaceri/miliardari-de-top-in-clasamentul-datornicilor-la-stat-vezi-aici-topul-firmelor-private-cu-restante-la-buget-6754501
6754501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.