Mezeluri cu continut redus de sare si grasimi: gama SantiVia de la Angst
Angst, unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri de pe piata romaneasca, a lansat gama de produse SantiVia cu continut redus de sare si grasimi, dupa cinci ani de cercetari.
Produsele, realizate cu sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare, cuprind crenvursti de pui, sunca Praga de curcan, sunca mediteraneana, rulada de curcan, vita in aspic, pate fin din ficatei de pui si se caracterizeaza printr-un nivel redus de sare si grasimi.
Grupul Angst include fabrica de preparate din carne din Buftea, ce produce specialitati din carne de porc, vita, pasare si oaie, o unitate de productie pentru mezeluri crud-uscate (Salsi Sinaia) si o fabrica de produse lactate (Swissland Mereni). In prezent, Angst detine 24 de magazine in Romania.
Institutul de Bioresurse Alimentare (IBA) functioneaza ca laborator de referinta in Romania, sub coordonarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale dar pe baza de gestiune economica si autonomie financiara.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro