Mezeluri cu continut redus de sare si grasimi: gama SantiVia de la Angst

Autor: Ioana Mihai Postat la 03 iunie 2011 396 afişări

Angst, unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri de pe piata romaneasca, a lansat gama de produse SantiVia cu continut redus de sare si grasimi, dupa cinci ani de cercetari.

Produsele, realizate cu sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare, cuprind crenvursti de pui, sunca Praga de curcan, sunca mediteraneana, rulada de curcan, vita in aspic, pate fin din ficatei de pui si se caracterizeaza printr-un nivel redus de sare si grasimi.

Grupul Angst include fabrica de preparate din carne din Buftea, ce produce specialitati din carne de porc, vita, pasare si oaie, o unitate de productie pentru mezeluri crud-uscate (Salsi Sinaia) si o fabrica de produse lactate (Swissland Mereni). In prezent, Angst detine 24 de magazine in Romania.

Institutul de Bioresurse Alimentare (IBA) functioneaza ca laborator de referinta in Romania, sub coordonarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale dar pe baza de gestiune economica si autonomie financiara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
mezeluri,
Angst,
SantiVia
/actualitate/afaceri/mezeluri-cu-continut-redus-de-sare-si-grasimi-gama-santivia-de-la-angst-8310848
8310848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.